Kan Martijn je helpen?

Rompa Group is jouw specialist in volledig afgewerkte kunststofproducten met mogelijk ingebouwde elektronica. 

Waarom Rompa?

  • We bedenken schitterende oplossingen
  • Ontwikkeling, productie en assemblage van elektronische componenten
  • SMT-lijn en ESD-ruimte
  • Original design manufacturing (ODM)
  • Volledig afgewerkte producten
  • Assembleren naar semi-afgewerkte of geheel afgewerkte producten mogelijk
  • Spuitgiet en thermovorm specialist
  • Wereldwijde voetprint: lokaal voor lokaal op 3 continenten

Volg ons via social media

Case studies

Jouw product, één partner. Rompa ontwikkelt en produceert innovatieve finished products, klaar voor gebruik.

 

Finished products voor tal van marktsegmenten

Onze finished products en kunststof onderdelen vind je overal, van fabriek tot kantooromgeving en zelfs in je eigen badkamer. Rompa voorziet in de juiste kennis en een scala aan technologieën en services om volledig afgewerkte producten af te leveren, inclusief elektronica en verpakking. Zo beschikken we over 3D-printers, een cleanroom, SMT-line en ESD-ruimte. Dankzij onze diverse productiefaciliteiten op drie continenten zijn we bovendien in staat om wereldwijd flexibel en snel te leveren.

 

Bekijk een greep uit onze finished products:

Stand met bestelknop

Scheermesjes aan vervanging toe? Via deze slimme connected standaard bestel je met één druk op de knop nieuwe. Rompa is de ODM-partner van design tot productie en levering.

Rookmelder

Jaarlijks produceert Rompa miljoenen rookdetectors voor Johnson Controls. Hierbij combineren we diverse technieken, waaronder spuitgieten, assembleren en thermovormen.

Schoonmaak- en laadstation

Voor diverse marktleiders in de shaving industry ontwikkelen, spuitgieten en assembleren wij betrouwbare en visueel aantrekkelijke schoonmaak- en oplaadstands voor scheerapparaten.

Textiel pistool

De door Rompa ontwikkelde en geproduceerde tagging guns voor Avery Dennison bevestigen jaarlijks miljoenen prijsetiketten aan kleding met behulp van riddersporen.

Handdoekautomaat

Met Vendor ontwikkelden we een ruim assortiment handdoekautomaten die voldoet aan de eisen van de moderne tijd, voor tal van marktsegmenten, met en zonder elektronica.

Distributiestation

Boxen om glasvezel te verdelen met een grote verscheidenheid aan onder meer plastic en metalen componenten; Rompa vervaardigt ze voor CommScope.

Bekijk een greep uit onze spuitgiet onderdelen:

Automotive onderdelen

Rompa CZ maakt jaarlijks miljoenen hoogwaardige spuitgietonderdelen voor de ruitenwissers, brandstofpompen en startmotoren van Bosch.