Wat krijg je als je het traditionele kunststof spuitgieten samenvoegt met poedermetallurgie? Lees meer over deze techniek die Rompa Group aanbiedt door deze twee technologieën te combineren in het artikel van deze week!

De fusie

Met de overname van de ITB Group wilde de Rompa Group het beste van twee werelden samenbrengen. De internationale reputatie die ITB Group heeft opgebouwd, is gebaseerd op de inspanningen van hun oprichters als fabrikant van kunststof- en metalen onderdelen en assemblages.

Hun prestaties zullen de Rompa Group naar een mooie toekomst leiden waarin we ons volledige potentieel kunnen ontketenen.

Hoe worden we voortaan herkend?

We zijn trots op ons vermogen om uw producten wereldwijd te industrialiseren en te produceren, maar vooral in de nabijheid van uw faciliteiten. Om als één geheel te worden erkend, hebben we besloten om in de toekomst gebruik te maken van ons onderscheidende corporate design en de namen van onze entiteiten.

 

ITB Boxtel → Rompa NL
In Boxtel is ons hoofdkantoor gevestigd, deze fabriek gaat verder onder de naam: Rompa NL. Het terrein heeft een oppervlakte van 6345 m2, waar diverse technieken voorhanden zijn en waar ook onze eigen high-end toolshop te vinden is.

ITB Transito → Rompa CZ Transito
Gelegen in Kladno, Tsjechië met een oppervlakte van 3634 m2. Onze specialisten op deze site staan ​​bekend om hun assemblage-expertise in Europa.

ITB Dooremalen Industries Mexico → Rompa MX
In Queretaro, Mexico, vind je onze plant die vanaf nu Rompa MX gaat heten. Dit is onze fabriek die gespecialiseerd is in het spuitgieten van complexe, hoogwaardige onderdelen die bijvoorbeeld worden gebruikt in de auto-industrie.

Verhoeven Ontwerpburo → Rompa Design
In Keldonk, een klein dorpje in het zuiden van Nederland, vind je ons eigen ontwerpbureau. Geweldige ideeën en ontwerpen komen hier tot leven en we kijken uit naar veel innovatieve ontwerpen die we in de toekomst van hen zullen zien.

 

Rompa Shunxing → Rompa CN
Om binnen de Rompa Group een consistente merknaam te hebben, hebben we ook een naamswijziging doorgevoerd voor de productielocatie in China. Vanaf nu gaat onze vestiging in Jiangmen verder onder de naam Rompa CN.

De Rompa-vestigingen in Duitsland, Tsjechië en Hong Kong zullen hun activiteiten onder hun oorspronkelijke naam voortzetten.

 

ITB Group wordt Rompa Group

Zoals gezegd zullen de ITB locaties hun activiteiten voortzetten onder de merknaam Rompa. Een geldige vraag zou zijn; wat betekent dit voor de verschillende processen die we hebben? Het antwoord is kort: niets, want voorlopig blijven de namen van de juridische entiteiten ongewijzigd.

Nieuws van Rompa Group

Group en onze markten? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onze LinkedIn-pagina voor alle nieuwsberichten en updates. Wil je meer weten over onze rebranding of heb je vragen over dit artikel in het bijzonder, neem dan gerust contact met ons op.

Omdat we al een paar jaar samenwerken met de ITB Group, gaan we nu graag verder als ONE TEAM, ONE FAMILY.