Scroll naar beneden voor de 6 stappen

Ideeën inventariseren

Onze ontwerp- en productieontwikkelingsafdeling maakt, in samenwerking met het commerciële en technische team, een inventarisatie van je specifieke eisen, wensen, vragen en eventuele zorgen.

Lees meer

Stap 1

Programma van eisen opstellen

De inventarisatie uit stap 1 gebruiken we om engineering- en elektronicaspecificaties op te stellen. Dit garandeert een gedetailleerde beschrijving van de eisen waaraan je product moet voldoen, zoals op het gebied van design, elektronica, applicaties, toepassingen en juridische milieueisen.

Lees meer

Stap 2

Prototype maken

Op basis van het ontwerp maken we een prototype. Deze stap omvat onder andere het maken van een matrijsontwerp, testen, evalueren en zo nodig aanpassen. Hierbij maken we gebruik van onder andere mouldflow en FEM-simulaties. Dankzij onze ontwerp- en simulatie-expertise zijn vaak weinig try-outs nodig. Ons doel is namelijk first time right! Deze stap is essentieel ter voorbereiding op stap 4.

Lees meer

Stap 3

Produceren, elektronica toevoegen en decoreren

Na akkoord op het prototype starten we met de serieproductie. Die kan op bijna ieder continent plaatsvinden en wordt uitgevoerd door een zeer ervaren projectteam van engineers en operators. Het team is verantwoordelijk voor het onderhouden van het productiemiddel en houdt toezicht op het productieproces om zo het vereiste kwaliteitsniveau te borgen. In deze stap fabriceren we ook de elektronica en verzorgen we decoratie.

Lees meer

Stap 4

Assembleren

Na productie van alle kunststofonderdelen assembleren we desgewenst alle onderdelen (ook de metalen en/of elektronische onderdelen) tot halffabricaten of zelfs complete, ingepakte eindproducten. Oftewel: we kunnen de gehele supply chain overnemen.

Lees meer

stap 5

Distribueren

Wij hebben veel ervaring met internationaal transport. Je kunt ervan op aan dat je producten in goede orde op jouw locatie worden afgeleverd óf daar waar je ze wilt gaan vermarkten. Ook bieden we logistieke oplossingen met systemen als Vendor Managed Inventory (VMI) en Consignment Stock.

Lees meer

stap 6

Benieuwd naar onze onbegrensde mogelijkheden?

Kies bij ons voor een totaaloplossing van wereldklasse of vraag juist om specialistisch advies op één enkel onderdeel, zoals spuitgieten, electronical engineering of assemblage. Wij denken van nature onbegrensd met je mee en zijn in alle markten thuis.

Neem Contact op