Kan Martijn je helpen?

Rompa Group is jouw specialist in volledig afgewerkte kunststofproducten met mogelijk ingebouwde elektronica.

Stap 2: Van inventarisatie naar ontwerp

Aan de hand van de ideeëninventarisatie stellen we de ontwerpspecificaties op. Het resultaat is een gedetailleerde beschrijving van de eisen die je aan het product stelt. Bijvoorbeeld op het gebied van ontwerp, uiterlijk, applicaties, gebruik, design van PCBA en juridische en milieueisen. Hierbij maken we gebruik van meerdere CAD-pakketten, waaronder Cimatron, Solidworks, Siemens NX en Creo.

Van ontwerpspecificaties naar actieplan
Na het formuleren van programma van eisen maken we de vertaalslag naar een ‘echt’ product, stap voor stap. We doen dit door het programma van eisen om te zetten naar een projectplanning. Zo’n planning bestaat uit aspecten zoals productontwerp, technische zaken, engineering, ontwikkelen, tekenen, de constructie van een prototype, de keuze voor de fabriek waar we gaan produceren, deadlines en het gehele productieproces. Het maken van spuitgiet – of thermovormproducten is niet iets wat we ‘even’ doen. We maken daarom heldere afspraken met elkaar.

Maatwerkadvies
Op basis van de ontwerpspecificaties en het actieplan krijg je van ons een goed advies, afgestemd op alle vereisten. Ook kunnen onze electronic engineers het productontwerp en het design van het PCBA voor je verzorgen. Innovatieve, passende oplossingen bedenken zit in het DNA van deze afdeling. Met meer dan 140 jaar ervaring onderscheidt Rompa Group zich van andere kunststof- en elektronicaproducenten.

Projectteam
Elk product vraagt om een andere aanpak. Daarom stellen we voor ieder project een team van specialisten samen. Dit toegewijde projectteam wordt constant door een accountmanager en een projectmanager.