Kan Martijn je helpen?

Rompa Group is jouw specialist in volledig afgewerkte kunststofproducten met mogelijk ingebouwde elektronica.

Waarom Rompa?

  • Original design manufacturing (ODM)
  • Contract manufacturing (CM)
  • Inhouse ontwikkeling, produtie en assemblage van elektronische componenten
  • Assemblage tot gedeeltelijk of geheel afgewerkte producten
  • Ondersteuning in ontwerpen en engineering

Stap 4: Serieproductie, ontwikkelen van elektronica en decoratie

Reflow soldeer machine

Kunststofproducten kunnen in iedere Rompa-fabriek geproduceerd worden, op bijna ieder continent en met een scala aan technologieën. Voor het ontwerpen en ontwikkelen van elektronische componenten hebben we speciale faciliteiten, zoals een ESD-room en SMT-line. Het lokale team van onder meer engineers, quality inspectors en operators is verantwoordelijk voor het onderhouden van de productiemiddelen en houdt toezicht op het productieproces om zo het vereiste kwaliteitsniveau te waarborgen.

Assemblage na productie
Na productie (en decoratie) kunnen we alle kunststofonderdelen en –componenten assembleren tot halffabricaten of eindproducten. Klaar om aangeboden te worden aan je klanten, waar ook ter wereld.

Uitstekende reputatie

Door de jaren heen heeft Rompa een uitstekende reputatie opgebouwd in een seriematige fabricage van kunststofproducten. Daardoor stellen veel klanten vertrouwen in ons en vragen ze ons om andere, nieuwe producten te ontwikkelen en produceren. We beschikken wereldwijd over trouwe productiekrachten en een vast team van ervaren industriële ontwerpers en project engineers.

SMT-lijn Rompa CN

SMT-lijn Rompa CN

Serieproductie

Spuitgiethal Rompa CZ