Kan Tim je helpen?

Rompa Group is jouw specialist in volledig afgewerkte kunststofproducten met mogelijk ingebouwde elektronica.


Electronic Manufacturing Services

Productie en implementatie van elektronica

Finished products, dat is wat Rompa je belooft. Bevat je product elektronica? Dan verzorgen wij ook het ontwerp, de ontwikkeling, productie, assemblage en implementatie van het PBCA. Het voordeel voor jou: één aanspreekpunt tijdens het gehele proces en goede samenwerking tussen de verschillende disciplines.

Gespecialiseerd in tal van elektronische producten

Voor tal van kunststofproducten zijn we in staat om ook elektronica te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan innovatieve scheersystemen en leak alerts voor de consument, industriële toepassingen, zoals een rookmelder, en digitale thermometers, slaapapneu-preventieproducten voor de medische sector. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Laat ons weten wat je wensen en wij komen met een oplossing op maat.  

Onze SMT-lijn ruimte

Deel van de SMT-lijn

Nauwkeurige productie van PBCA’s

Printplaten produceren we in onze SMT-line, die uitgerust is met geavanceerde SMD-mounters, inspectieapparatuur en ICT-testsystemen. Assembleren en inbouwen in de producten doen we in een ESD-veilige ruimte, vrij van statische elektriciteit. Zo garanderen we je de hoogst mogelijke nauwkeurigheid.